Hjälp med radonmätning

Behöver du hjälp med radonmätning? Kontakta oss då för att komma till en seriös firma som utför ackrediterade radon mätningar. Är firman som utför mätingen ackrediterad är man berättigad till bidrag från staten ifall det visar sig att det behövs utföras radonsanering. Om kontrollfirman saknar certifiering mister man möjligheten att få bidraget som annars kan bli så högt som 15 000 kr.

En seriös firma kan förklara närmare vad du behöver veta kring radonmätning och svara på eventuella frågor och funderingar. Genom att ta kontakt med ett företag som erbjuder både mätning, besiktning och sanering kan du arbeta med samma personer genom hela processen vilket många gånger kan göra det hela smidigare och tryggare.

Vad du måste vara säker på när du bestämmer dig för vilket företag du ska ge ditt förtroende är ifall de arbetar med ett laboratorium som har SWEDAC-ackreditering. SWEDAC-ackrediteringen är viktig för resultatens pålitlighet samt att du ska kunnna beviljas radonbidrag från Länsstyrelsen utan problem.

Välkommen

Välkommen till www.radonmatning.n.nu.

Lär dig om hur en radonmätning går till, vad en radonmätare är och om varför det är viktigt att mäta radon.  


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)